Referenties

Voor mijn eerdere werk heb ik referenties ontvangen die ik graag met je deel!

Door de afwisseling van humor, luchtigheid en een serieuze toon boeien de blogs van Rosalie altijd tot de laatste letter. Daarnaast is Rosalie betrouwbaar. Ze levert ruim op tijd aan en is goed bereikbaar

Alex Devilee MSc
Contentspecialist

NCFS

Rosalie communiceert prettig en houdt de lijntjes kort. Ze bijt zich vast in een project en laat pas los als de puntjes op de i staan.

Aranka van Zanten 
Copywriter Door Lotje Getikt

DLG

Rosalie heeft mij geweldig geholpen bij het schrijven van heerlijke recepten voor de scheurkalender lekker Plantaardig 2022. Ze is een hele productieve dame die aan één woord genoeg heeft om te komen met teksten die lekker lopen en die voldoen aan je verwachtingen. Ik zou zeker graag nog eens met haar samenwerken!

Chantal Overgaauw

Woordlicht

Direct goed geholpen en met weinig uitleg een spot on tekst ontvangen. Roos kan snel schakelen en heeft weinig input nodig om te begrijpen welke tekst er nodig is! Zeker voor herhaling vatbaar.

Claudia van den Berg 
Eigenaar Hotel Stay at 7

Stay at 7

“Rosalie werkt altijd volgens afspraak, ze is erg zorgvuldig en communicatief. Het is een plezier om met haar samen te werken.”

Marloes Nijland en Diana Mom 
Goed verwoord Tekstbureau

Goed Verwoord Tekstbureau

“I’m happy that Rosalie has been on my team. She helps me move forward with my content and stories and is doing a great job! I wish her to develop even further and continue helping people as she helps me.”

Natallia Volk 
Owner Floral Design

Floral Design

%d bloggers liken dit: