Werk & Tarieven

Of je nu een tekst nodig hebt voor advertenties of advertorials, brieven of mailings, flyers, folders of brochures, e-mailings of websites, magazines of nieuwsbrieven, social media, speeches, columns, blogs of verslagen: ROSIES levert ze.

SCHRIJVEN is wat mij drijft. Op basis van jouw briefing en input of interview lever ik passende teksten in de gewenste toon, voor het gewenste publiek.

REDIGEREN is door middel van slechts een paar aanpassingen een tekst veel sterker maken. Krijg je niet de juiste toon te pakken? Moet je tekst ingekort worden? Ik kan je teksten zo herschrijven, dat ze beter gelezen en begrepen worden.

BLOGGEN is tegenwoordig een waardevolle manier geworden om een groot publiek te bereiken. Met een goed blog kan je dus opvallen. Met één blog per maand kun je je al ontzettend goed profileren en zo profiteren. Het is een effectieve manier om je klanten te bereiken, aan te spreken en hun interesse te wekken. Er bestaat een grote kans dat jij het als ondernemer druk hebt, een goed teken! Bloggen kan dan nog wel eens een taak zien die erbij in schiet. Het gevolg hiervan is of geen blog, of een afgeraffelde blog. Bij bloggen is het belangrijk dat je kwalitatieve blogs hebt met genoeg content. Bloggen uitbesteden zorgt ervoor dat jij tijd hebt om te doen waar je het allerbest in bent. Een professional verzorgt dan jouw blogs! Ook hier help en denk ik graag mee.

SOCIAL MEDIA is niet meer weg te denken, ook zakelijk niet. Heb je moeite met het bedenken en/of plaatsen van overtuigende berichten op Facebook, Instagram of Twitter? Social Media is er om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Door regelmatig te posten probeer je een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant. Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met Social Media. Social Media uitbesteden is dan een logische stap. Ik help je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

TARIEVEN

Ik hanteer verschillende uurtarieven voor verschillende werkzaamheden. Voor grote of regelmatig terugkerende producties (zoals bijvoorbeeld een blog) zijn projectprijzen bespreekbaar. Je ontvangt altijd vooraf een indicatieve offerte. Vanzelfsprekend is een eerste gesprek (met koffie! of thee) ter kennismaking vrijblijvend. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

ReiskostenEUR 0,50 / km (reistijd niet meegerekend)
RedigeerwerkEUR 65 / uur (incl. correcties en herschrijven)
SchrijfwerkEUR 75 / uur (short & long copy incl. correcties en herschrijven)
Blog kort 300-400 woordenEUR 100 (incl. research en zoekwoorden onderzoek)
Blog normaal 600-700 woordenEUR 150 (incl. research en zoekwoorden onderzoek)
Blog lang 900-1000 woordenEUR 250 (incl. research en zoekwoorden onderzoek)
Social Media uitbesteden
(per vier weken)
EUR 250 (incl. content plan en vier posts per week)

%d bloggers liken dit: