Wie ben ik?

Sinds 1 januari 2020 is het officieel: ik ben ondernemer! Mijn bedrijf heet ROSIES en ik bied diensten aan als tekstschrijver, content specialist en blogger. Lees meer in mijn huidige blog over de start van mijn onderneming en hoe het allemaal begon.

Ik ben het grootste gedeelte van mijn professionele leven (18 jaar) werkzaam geweest als secretaresse bij verschillende internationale bedrijven, groot en klein. Hierdoor heb ik heel veel geleerd op taal- en schrijfgebied (denk aan het maken van brieven of mailings, flyers, folders of brochures, e-mailings of websites, nieuwsbrieven of verslagen), maar zeker ook qua mensenkennis. Een verdere samenvatting van mijn professionele achtergrond vind je op LinkedIn.

Door de loop van de jaren heen heb ik veel blogs geschreven voor verschillende bladen. Onder andere voor de Freya en de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Voor laatstgenoemde schrijf ik nog steeds elke maand een blog. Tevens doe ik het één en ander voor Content Collective. Content Collective staat voor een aantal online magazines waar een grote groep contentspecialisten vrijwillig aan bijdragen. Samen maken we mooie content en zorgen voor groei van de club; ik heb me hierbij aangesloten omdat ik geloof in het concept en omdat ik blij word van kennisdelen. Ik schrijf elke maand een blog voor één van de verschillende magazines over een breed scala aan onderwerpen. Naast het schrijven van blogs help ik mee in het team Content & Quality met o.a. het beoordelen van proefblogs van potentiële bloggers en eindredacteuren voor Content Collective.

Wat betreft privé (ook niet onbelangrijk): getrouwd met Dirk-Jan en moeder van zoontje Joep. Samen wonen we in die mooie stad achter de duinen.

A.M.Minnaard Fotografie

%d bloggers liken dit: